Nieuwe Diablo 3 update uitgerold voor PC, PS4 en Xbox One

  Voor de mensen die nog geregeld Diablo 3 spelen is er goed nieuws. Blizzard heeft namelijk een nieuwe Diablo 3 update voor de PlayStation 4, Xbox One en PC uitgerold.

  De nieuwe Diablo 3 update is vanaf nu beschikbaar en voegt verder geen nieuwe features toe. Er zijn enkel wat items en bepaalde vaardigheden voor personages aangepast of gebalanceerd. Sommige runes, waarmee je extra's (of perks) kunt toevoegen aan vaardigheden, zijn zelfs helemaal opnieuw ontworpen.

  Een uit te lichten verandering in de nieuwe patch is het opnieuw balanceren van de meest recente klasse: de Necromancer. De kleine wezentjes die je met de Command Skeletons vaardigheid oproept zullen bijvoorbeeld niet dood gaan als ze te vaak geraakt worden. Mensen die vaak met de Necromancer spelen zullen dit ongetwijfeld een welkome verandering vinden.

  Nieuwe Diablo 3 update toont aan dat game nog altijd leeft

  Het is inmiddels alweer vijf jaar geleden dat Diablo 3 uitkwam. Toen weliswaar alleen voor de PC, PlayStation 3 en Xbox 360, maar twee jaar later kwamen daar werden ook versies voor de PlayStation 4 en de Xbox One gereleased. Dat Blizzard, ontwikkelaar én uitgever van de game, zoveel jaar na dato updates blijft uitbrengen, is een teken dat Diablo 3 nog volop leeft. Al heeft de in 2014 uitgekomen DLC, die overigens nog steeds te koop is, daar zeker invloed op gehad.

  Een lijstje met alle veranderingen die met de nieuwe update mee gaan kun je vinden op Battle.net, het Steam achtige platform van Blizzard.

  Diablo III

  Verkijgbaar vanaf 15 may 2012

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.