Nieuwe details over Dragon Ball Xenoverse 2 DLC bekend

  Er zijn meer details bekend over de aankomende Dragon Ball Xenoverse 2 DLC. Zo krijgt de game vier nieuwe personages en komt er ook nog een gratis update die een nieuwe modus toevoegt.

  Vorige maand kon je al lezen over de eerste details van de DLC. Toen was er nog sprake van dat de nieuwe gamemodus Hero Colosseum, waarin je met digitale figurines een digitaal bordspel kunt spelen, inbegrepen zat bij de nieuwe downloadbare content. Dat is nu niet het geval, want deze komt meet met de gratis update.

  De nieuwe DLC, Extra Pack 1 genaamd, voegt vier nieuwe personages toe. Dat Android 13 en Tapion daar bij zitten was al bekend, maar dat ook Dabura en Super Buu bij de DLC zitten was nog niet bekend. Althans, het was wel bekend dat de twee personages eraan kwamen, maar niet dat dat bij de aankomende DLC al gaat gebeuren.

  Dragon ball Xenoverse 2 DLC voegt nieuwe kleinigheidjes toe

  Extra Pack 1 geeft de speler ook vier nieuwe kostuumpjes, vijf nieuwe quests en dertien nieuwe vaardigheden. Ook de gratis update komt met nieuwe extraatjes. Zo kun je voor niks aan de slag met een nieuwe raid quest, expert missie en kun je de muziek die je in het menu hoort aanpassen naar keuze.

  Dragon Ball Xenoverse 2 is sinds oktober 2016 verkrijgbaar voor de PlayStation 4, Xbox One en PC. Een klein jaartje later verscheen de game ook voor de Nintendo Switch. Over die versie waren we aardig te spreken, want de game kreeg een 7,5 in onze review.

  Dragon Ball Xenoverse 2

  Verkijgbaar vanaf unknown

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.