Nieuwe Destiny 2 teaser uitgegeven door Bungie

  In een nieuwe Destiny 2 teaser zien we het personage Cayde-6 langskomen. Hij kondigt via deze teaser aan dat de reveal trailer van Destiny 2 op 30 maart uit zal komen. Via deze officiële reveal trailer zullen we meer over de game te weten gaan komen.

  Na het succes dat Activision boekte met de eerste Destiny game, komt er een vervolg dat Destiny 2 gaat heten. In een nieuwe teaser zien we de hunter Cayde-6 rustig in een barretje zitten, terwijl hij vertelt over een aantal spectaculaire gebeurtenissen. De bar blijkt echter slechts een muurtje te zijn en wordt al snel vernietigd, waarop we een kijkje krijgen op de complete chaos die zich buiten afspeelt. Cayde-6 trekt daarop zijn wapen en gaat door met zijn spectaculaire gebeurtenissen, waar hij het eerder over had.

  Nieuwe Destiny 2 teaser kondigt reveal trailer aan

  Deze teaser is een smaakmakertje voor de reveal trailer die op donderdag 30 maart om 19:00 live gaat. Een paar dagen geleden vroegen we onze lezers wat ze verwachten van de game. Op 30 maart zullen we dus meer te weten komen over Destiny 2. Op een gelekte poster stond de release datum voor de game voor PS4, Xbox One en PC: deze zou volgens de poster op 8 september vallen.

  Destiny 2

  Verkijgbaar vanaf 6 september 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.