Nieuwe Destiny 2 mode komt later dit jaar

  De volgende grote Destiny 2 expansion zit eraan te komen. Wat er na Warmind aankomt, klinkt een stuk aanlokkelijker. Hij lijkt er namelijk op dat een nieuwe Destiny 2 mode in de maak is.

  Tijdens een inversteerders bijeenkomst maakte Activision bekent (via Gamespot) dat er een nieuwe mode naar Destiny 2 komt. De mode komt nog niet met de nieuwe expansion Warmind mee, maar ergens in het najaar. De mode belooft volgens Activision een nieuw soort gameplay toe te voegen aan Destiny 2. In het specifiek gaat het om een mode die een nieuw soort ervaring moet leveren voor first-person shooters.

  Tijdens de meeting beantwoordde Coddy Johnson, directeur van Activision een vraag over Destiny 2. De vraag ging over wat ontwikkelaar Bungie wil doen om Destiny 2 beter te maken. Hij reageerde door te zeggen dat Bungie recentelijk een aantal Destiny 2 spelers heeft uitgenodigd die aan de slag mochten met wat er komen gaat.

  De spelers die aan de slag mochten met de nieuwe toevoegingen waren volgens Johnson erg te spreken over zowel Warmind als de verdere toekomstige updates. De spelers hebben dan ook de nieuwe mode alvast mogen testen en waren ook hierover te spreken. De mode kan natuurlijk nog wel veranderingen doorgaan, want de release is nog ver weg.

  Nieuwe Destiny 2 mode na Warmind

  Volgens Johnson wordt er meer informatie over de nieuwe Destiny 2 mode bekendgemaakt na de release van Warmind. Dit zou kunnen betekenen dat we meer te horen krijgen op de E3. Warmind komt immers al over minder dan een week uit. De nieuwe Destiny 2 expansion komt op 8 mei uit.

  De nieuwe Destiny 2 DLC die werd aangekondigd, is vorige maand officieel uit de doeken gedaan via een Tweet. Een paar weken eerder verscheen er ook al een update voor Destiny 2 die de gameplay aanpaste. Het tempo van het spel kwam door de update een stukje hoger te liggen.

  Destiny 2

  Verkijgbaar vanaf 6 september 2017

  Meer over deze game
  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.