Nieuwe Destiny 2 DLC aangekondigd door Bungie

  Er is een nieuwe Destiny 2 DLC aangekondigd. De DLC, genaamd Warmind, moet op 8 mei voor de game verschijnen. Hiernaast zijn er ook nieuwe details aan het licht gekomen over het derde seizoen van content.

  Eerder kwam ontwikkelaar Bungie al met een nieuwe update op de proppen, genaamd Go Fast. De content die op de planning staat voor Destiny 2 kent dan ook geen rem, want er zit nog genoeg aan te komen.

  De Warmind DLC moet vanaf 8 mei verkrijgbaar zijn, maar veel details over de uitbreiding zijn nog niet bekend. Wel moet de aankomende DLC nieuwe gebieden en vijanden introduceren. Maak je borst maar nat!

  Destiny 2 DLC verschijnt in mei

  Ontwikkelaar Bungie heeft bevestigd dat spelers meer over de Warmind DLC te weten komen tijdens een geplande livestream op Twitch, die zal plaatsvinden op 24 april. Exacte tijden en details over de livestream volgen later. Het derde seizoen aan content voor Destiny 2 zal ook op 8 mei lanceren, samen met de Warmind DLC. Een vierde seizoen aan content staat al gepland voor het najaar. Bungie heeft nog genoeg Destiny 2 content op de planning staan.

  Destiny 2 is nu verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One en PC.

  Destiny 2

  Verkijgbaar vanaf 6 september 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.