Nieuwe Death Stranding trailer introduceert Troy Baker

  Kojima Productions heeft een nieuwe trailer gelanceerd van Death stranding. In de trailer komen we meer te weten over de cast en kunnen we een gigantisch monster zien. Ook zien we dat Troy Baker een rol zal spelen in de game. De nieuwe trailer werd tijdens de Tokyo Game Show 2018 onthuld.

  Net als zo’n beetje alle trailers van Death Stranding, roept deze trailer meer vragen op dan dat hij antwoorden geeft. Er gebeurt veel in een korte minuut en tien seconden. Wat wel duidelijk wordt, is dat Troy Baker in de game zal acteren.

  Nieuwe Death Stranding Trailer

  Acteur Troy Baker zal de rol spelen van een mysterieuze antagonist met een gouden schedelmasker. Blijkbaar heeft hij de macht om de olieachtige geesten die op de planeet rondzwerven te manipuleren. In de trailer gebruikt hij zijn masker om een gigantisch monster op te roepen. Waarom hij zo boos is, is niet duidelijk.

  Samen met de trailer, maakte de studio ook bekend dat acteur Tommie Earl Jenkins in de game voor zal komen en zijn er tekeningen getoond van nieuwe karakters. Deze worden gespeeld door Jenkins, Baker, Guillermo del Toro, Léa Seydoux en Lindsay Wagner.

  Kojima Productions

  Death Stranding zal in 2019 uitkomen en de game is exclusief voor de PlayStation 4. Dit wordt de eerste game die Kojima Productions maakt als onafhankelijke game developer. Hiervoor werkte de studio nog samen met Konami, waarbij Silent Hills geannuleerd werd door de conflicten tussen Kojima en Konami.

  Norman Reedus, hoofdkarakter van Death Stranding, zou in eerste instantie eerst het hoofdkarakter spelen in Silent Hills. Verder heeft hij ook geacteerd in een game van The Walking Dead, net als in de serie waar hij ook bekend om staat. Hij had ook een rol in P.T., een demo van Kojima Productions.

  Het is niet de eerste keer dat Troy Baker een rol pakt in een PlayStation Exclusive. Hij heeft ook Joel gespeeld in The Last Of Us en speelde Delsin Rowe in Infamous Second Son. Zijn rol zal in deze game waarschijnlijk niet even groot zijn, maar hij pakt wel steeds de grote titels.

  Death Stranding

  Verkijgbaar vanaf 8 november 2019

  Meer over deze game

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.