Nieuwe DC film aangekondigd met Steven Spielberg

  Er is een nieuwe DC film aangekondigd. Niemand minder dan Steven Spielberg zal de film produceren en waarschijnlijk ook regisseren. Het gaat om een filmadaptatie van Blackhawk, een piloot uit de Tweede Wereldoorlog.

  Gage Skidmore

  De nieuwste film van regisseur Steven Spielberg, Ready Player One, is nu in de bioscoop te aanschouwen. Deze film is gemaakt in samenwerking met Warner Bros en deze samenwerking lijkt goed te zijn uitgepakt. Spielberg zal wederom met Warner Bros werken om een filmadaptatie te maken van Blackhawk, gebaseerd op de gelijknamige stripboeken van DC Comics.

  Nieuwe DC film met Steven Spielberg

  Regisseur Steven Spielberg wist het volgende los te laten over de aankomende Blackhawk film:

  "Het was geweldig om samen met Warner Bros te werken en Ready Player One naar het witte doek te brengen. Ze brengen een mix van passie en professionalisme naar al hun projecten en hebben een rijke geschiedenis in dit genre. Ik ben enorm enthousiast om met Warner Bros samen te werken aan Blackhawk".

  Het schijnt dat Spielberg al sinds de jaren '80 interesse had om een Blackhawk film te produceren. Wanneer dit project niet doorging maakte de bekende regisseur Indiana Jones and the Raiders of the Lost Ark (1981). Nu zal Spielberg evengoed zijn kans krijgen om een Blackhawk film werkelijkheid te maken. Een exacte releasedatum voor de film is nog niet bekend.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.