Nieuwe Days Gone trailer geeft meer inzicht in het verhaal

  Er is een nieuwe Days Gone trailer uitgebracht die meer inzicht geeft in het verhaal van de aankomende game. De game zal over precies een maand uitkomen op 26 april 2019. In de trailer zien we dat het verhaal een duistere ondertoon zal hebben, zelfs voor in de zombie-apocalypse.

  Mensen reageren vol enthousiasme op de nieuwe trailer van Days Gone. Volgens fans die de game al een langere tijd volgen ziet Days Gone er namelijk veelbelovend uit, vooral nu er meer beelden te zien zijn. We maken nu beter kennis met hoofdpersoon Deacon St. John, een stoere man die rondloopt/rijdt met een groot schuldgevoel over zijn verleden.

  Wat is Days Gone?

  Days Gone is een aankomende post-apocalyptische game die zich afspeelt in het zombie-overgoten Oregon. Ondanks dat deze game een grote focus legt op het verhaal dat wordt verteld heb je de vrijheid om te gaan en te staan waar je maar wil. Dat de wereld is vergaan betekent namelijk niet dat dit geen open-world game kan zijn.

  • Voor 17 jaar en ouder
  • Bevat veel bloed en ingewanden
  • Extreem veel geweld
  • Seksuele thema’s
  • Grof taalgebruik

  Het grootste aandachtspunt in de game is uiteraard overleven in wat er nog over is van de wereld. Deze wereld kun je beetje bij beetje opbouwen voor jezelf door bepaalde infected zones uit te mesten. Daarnaast ben je in deze game niets zonder je motor, maar jouw motor is ook niets zonder jou. Het is dus belangrijk om goed voor deze motor te zorgen en dat je genoeg onderdelen verzamelt om haar te onderhouden.

  Days Gone Deacon en Sarah

  Wat zien we in de nieuwe Days Gone trailer?

  De nieuwste Days Gone trailer geeft voornamelijk meer inzicht op het verhaal van de game. Zo zie je dat je te maken krijgt met zeer gevaarlijke levende mensen en dat Deacon St. John zelf ook niet het meest sociale persoon op aarde is. Dat merk je aan een van de uitspraken van een nog onbekend personage.

  “We hebben je hier nodig en dat maakt je doodsbang.”

  Daarnaast zien we ook nog een iets jongere versie van Deacon St. John dan in de andere trailers. We zien namelijk kleine flashbacks naar toen een geliefde van hem nog in leven was. Wat er precies met Sarah is gebeurd zullen we waarschijnlijk pas achter komen wanneer we de game kunnen spelen, maar de trailer wekt wel een hoop nieuwsgierigheid op naar dit verhaal.

  Wanneer komt Days Gone uit?

  Days Gone zal uitkomen op 26 april 2019, dus precies over een maand. Tot nu toe zijn er al meerdere trailers uitgebracht die tot een conclusie kunnen zorgen of deze game iets voor jou is. Nog steeds geen beslissing kunnen maken? Wij hebben een Days Gone preview geschreven en een artikel met de vijf tofste features in Days Gone om naar uit te kijken om jou te helpen met deze keuze.

  Days Gone

  Verkijgbaar vanaf 26 april 2019

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.