Nieuwe Cyberpunk 2077 screenshots getoond op gamescom

  Er is een aantal nieuwe Cyberpunk 2077 screenshots vrijgegeven. Bezoeker van gamescom kunnen een nieuwe gameplay demo bewonderen. De bedoeling is dat deze later online verschijnt, maar als zoethoudertje heeft CD Projekt RED alvast een paar mooie screenshots van de game verspreid.

  CD Projekt Red

  Het officiële Cyberpunk 2077 twitterkanaal heeft de beelden in een reeks tweets gedeeld. Aanvankelijk ging het om 7 screenshots die vooral een beeld gaven van Night City. Later werd dit aangevuld met drie screenshots die de nodig actie laten zien. Voorlopig zijn er op gamescom nog geen bewegende beelden van de game naar buiten gekomen.

  Cyberpunk 2077 screenshots houden interesse hoog

  CD Projekt Red gooide afgelopen E3 hoge ogen met hun nieuwste game. De onthulling dat Keanu Reeves een rol heeft in de game hielp daar flink bij. Deze gamescom screenshots lijken de interesse die toen gegeneerd is even in stand te moeten houden, in ieder geval totdat beelden van de demo online verschijnen.

  Cyberpunk 2077 komt uit op 16 april 2020 voor Xbox One, PS4 en PC. Er zijn enkele speciale edities die je zou kunnen overwegen te kopen, maar we kunnen niet garanderen dat deze nog niet uitverkocht zijn.

  Cyberpunk 2077

  Verkijgbaar vanaf 19 november 2020

  Meer over deze game
  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.