Nieuwe Crash Bandicoot N. Sane Trilogy beelden

  In Amerika is PAX East bezig, een conventie waar allerlei game tentoongesteld worden. Dankzij dat event hebben we nu ook nieuwe Crash Bandicoot N. Sane Trilogy beelden kunnen bemachtigen.

  De trilogie met Crash Bandicoot games zal 30 juni uitkomen voor de PlayStation 4. De games zijn in 'Fur-K' te spelen, ofwel in 4K. Op Pax East is een van de levels uit de game gespeeld en die Crash Bandicoot N. Sane Trilogy beelden kunnen we nou ook aan jullie tonen.

  Op onze screenshotpagina kun je een aantal nieuwe screenshots vinden. Op deze nieuwe beelden zie actieshots van een van de levels uit de game. Zo zie je onder meer hoe Crash Bandicoot het moet opnemen tegen paarse piranhaplanten en kun je hem zien gaan op een surfbord met rakketten.

  Ook bewegende Crash Bandicoot N. Sane Trilogy beelden

  Naast nieuwe screenshots is er ook een nieuwe trailer van de Crash trilogie naar buiten gebracht. In deze trailer zien we hoe iemand het Hang Eight level van Crash Bandicoot 2 uitspeelt. Het is duidelijk te zien dat de trilogie geremasterd is, want het ziet er een stuk beter uit dan de originele game.

  Vandaag kwamen we er nog achter dat de trilogie toch exclusief is voor de PlayStation 4. Dat was enige tijd onduidelijk, maar een poster bevestigt het. De trilogie bevat de eerste drie Crash Bandicoot games die origineel op de eerste PlayStation uitkwamen.

  Crash Bandicoot: N. Sane Trilogy

  Verkijgbaar vanaf 30 june 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.