Nieuwe Crackdown 3 multiplayer modus bekendgemaakt op X018

  Crackdown 3 komt op 15 februari 2019 uit voor de Xbox One en PC. Tijdens het XO18 event werd door Microsoft een nieuwe Crackdown 3 multiplayer modus onthuld: Wreckin Zone.

  Naast de toffe singleplayer van Crackdown 3 is nu ook bekend geworden dat de game een speciale multiplayer krijgt. De multiplayer modus gaat Wreckin Zone heten. Zoals de naam misschien al een beetje weggeeft is het geheime wapen in dit spel de omgeving waarin je speelt. De map waarop je speelt kan namelijk volledig worden verwoest. Twee teams van vijf spelers gaan de strijd aan op een van de verwoestbare maps.

  Crackdown 3 multiplayer modus overal te spelen

  Crackdown 3 is een Xbox Play Anywhere game. Dat wil zeggen dat de game, die verbeterd is voor de Xbox One X, cross-play tussen Xbox One en PC ondersteunt. De singleplayer kan alleen of in de co-op modus met zijn tweeën worden gespeeld. Om alle aankondigingen tijdens X018 te vieren, is de originele Crackdown op dit moment gratis te verkrijgen in de Microsoft Store. De actie loopt tot en met 30 november. Je kunt dus kijken of de games uit de Crackdown serie iets voor jou zijn, voordat je Crackdown 3 koopt.

  In de singleplayer modus wordt de gameplay van de eerste twee Crackdown games behouden. Er zijn een aantal organisaties die de fictieve stad New Providence beheersen. Door het vernietigen van hun gebouwen en het elimineren van de grote bazen probeer je de macht uit te handen van deze organisaties te houden. Er kunnen hiervoor verschillende wapens - van pistolen tot rocket launchers - worden gebruikt. Ook kunnen de voertuigen die in het spel kunnen worden gevonden allemaal worden gebruikt.

  Crackdown 3 releasedatum werd al meerdere keren uitgesteld

  Crackdown 3 werd eigenlijk al veel eerder verwacht. De game zou eigenlijk in 2016 uitkomen, maar werd vervolgens meerdere keren uitgesteld. Nu is de officiële releasedatum voor Crackdown 3 15 februari 2019.

  Crackdown 3

  Verkijgbaar vanaf 15 february 2019

  Meer over deze game

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.