Nieuwe champion League of Legends aangekondigd

  De nieuwe champion van League of Legends is aangekondigd. De nieuwe champion heet Camille. Daarnaast is er ook een nieuwe patch uitgekomen die nu speelbaar is.

  League of Legends heeft op haar site de champion Camille aangekondigd. Camille is een fighter die zich hoogst waarschijnlijk in de top lane gaat bevinden. Camille is half robot en half mens waardoor zij een dodelijke machine is die haar tegenstanders de stuipen op het lijf jaagt.

  Nieuwe champion League of Legends erg lastig

  Volgens Riot Games, de ontwikkelaar van League of Legends, is Camille duidelijk minder effectief in de handen van een minder ervaren speler. Het lijkt er dus op dat Camille een hoge moeilijkheidsgraad heeft. Camille kan met haar hookshot via muren op tegenstander springen waardoor ze erg lastig is om neer te halen.

  Met haar ultimate ability kan Camille ervoor zorgen dat alle tegenstanders van haar doel wegspringen, waardoor ze nog maar in één ruimte met haar prooi zit. Haar zwakte zit in de moeilijkheidsgraad omdat de speler op creatieve manieren aan de slag moet gaan, zo moet je de hookshot alleen gebruiken als je zeker weet dat de tegenstander je niet kunt tegenhouden.

  Riot Games heeft een pagina opgesteld met alle informatie over de nieuwe champion. De nieuwe champion is nog niet speelbaar, maar als je een account voor de testservers van League of Legends hebt kun je haar wel al uitproberen op de kerstmap. Camille komt waarschijnlijk volgende patch uit.

  Naast deze aankondiging is er ook een nieuwe patch voor League of Legends verschenen. De patch bestaat zoals gewoonlijk uit veel veranderingen voor de bestaande Champions. Daarnaast is er een nieuwe ultieme skin uitgebracht voor Lux waarmee je met tien verschillende vormen kunt spelen. Tot slot kun je als speler het nieuwe menu van League of Legends testen, want die is met deze patch in open beta gekomen.

  League of Legends

  Verkijgbaar vanaf 27 october 2009

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.