Nieuwe Castlevania Season 2 trailer uitgebracht

  Netflix heeft een nieuwe Castlevania Season 2 trailer uitgebracht op YouTube. In de trailer zijn alvast beelden te zien van het volgende seizoen.

  Dat er een tweede seizoen zou komen werd na de lancering van seizoen 1 aangekondigd. Begin deze maand werd bekendgemaakt wanneer het tweede seizoen van Castlevania op Netflix te zien zal zijn. Het nieuwe seizoen zal acht afleveringen hebben, dit is twee keer zoveel als het eerste seizoen.

  Castlevania Season 2 trailer met monsters en geweld

  Castlevania is een anime serie die is gemaakt door Warren Ellis en Adi Shanker. In de trailer zijn een hoop gruwelijke monsters en intense gevechten te zien. Ook zien we Dracula die van plan is om de wereld , en de mensen die daarop leven, af te branden.

  Richard Armitage, stemacteur voor het personage Trevor Belmont, heeft al bekendgemaakt dat er ook een derde seizoen aankomt voor de serie. Dit is volgens Digital Spy nog niet direct bevestigd door Netflix.

  Vanaf 26 oktober krijgen we de kans om te zien hoe het verder afloopt met de personages, dan begint namelijk het nieuwe seizoen. De nieuwe trailer is bovenaan de pagina te bekijken.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.