Nieuwe Call of Duty WW2 Zombies details bekendgemaakt

  Er zijn nieuwe details bekendgemaakt over de Call of Duty WW2 Zombies modus. Ontwikkelaar Sledgehammer Games heeft in een interview met PlayStation Blog een hoop informatie vrijgegeven over de nieuwe zombiemodus.

  Het interview begon relatief simpel. Zo is bevestigd dat we dezelfde vier speler co-op kunnen verwachten die fans gewend zijn. Verder is het doel van de makers om terug te gaan naar een horrorachtergrond. De zombiemodus uit Call of Duty: WW2 moet dan ook de meest angstaanjagende zombie-ervaring ooit worden.

  Zombies zal zich afspelen in de latere jaren van de Tweede Wereldoorlog. Spelers gaan een bloederig stadje ontdekken waar we onder andere riolen, laboratoriums en oude tombes zullen tegenkomen. Wederom zal de modus verschillende zombies introduceren. Zo zijn er razendsnelle zombies & zombies die in vuur en vlam zullen staan.

  In de tweet hieronder staat een link om het hele (Engelse) interview te lezen. Uiteraard hebben wij de belangrijkste informatie verder op een rij gezet.

  Call of Duty WW2 Zombies in een nieuw jasje gestoken

  Het interview concludeerde dat we veel terugkomende features kunnen verwachten uit de voorgaande games. Toch zullen deze features in een nieuw jasje gestoken worden. Zo gaven de makers de hint dat wapens geüpgraded kunnen worden door een 'speciale machine'. Elke zombiefanaat zal deze machine koppelen aan de welbekende Pack-A-Punch automaat.

  Ook zullen spelers bepaalde upgrades zien terugkomen (waarschijnlijk de Perks uit voorgaande delen, dit is nog niet bevestigd). De makers geven geen informatie vrij over de status van de Mysterie Box of de Monkey Bombs. Sledgehammer Games wist wel te bevestigen dat de trailer enkele hints bevat voor mensen met een aandachtig oog.

  Call of Duty: WW2 zal vanaf 3 november verschijnen voor PlayStation 4, Xbox One en PC. Een Nintendo Switch versie is helaas van de baan gehaald.

  Call of Duty: WW2

  Verkijgbaar vanaf 3 november 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.