Nieuwe Call of Duty WW2 DLC onthuld door Activision

  De tweede Call of Duty WW2 DLC is onthuld door Activision. Het gaat om de War Machine DLC met een hoop nieuwe content. De nieuwe uitbreiding zal vanaf 10 april beschikbaar zijn voor PlayStation 4. Een exacte releasedatum voor Xbox One en PC is nog niet bekend.

  Call of Duty: WW2 brengt de franchise weer terug naar de Tweede Wereldoorlog. Ook bij ons viel de game in de smaak. In onze Call of Duty: WW2 review prezen wij de gameplay en het meeslepende verhaal. De content wat betreft de game staat absoluut niet stil. Zo is de eerste DLC, The Resistance, al uitgebracht en is er ook een event gaande tot 3 april, genaamd Shamrock & Awe.

  Nu zijn de eerste details van de tweede DLC, genaamd War Machine, bekendgemaakt. We gaan onder andere naar Egypte!

  Call of Duty WW2 DLC bevat nieuwe maps

  De aankomende DLC zal ook nieuwe maps bevatten. Zo kunnen we de Piramide van Cheops aanschouwen en banen spelers een weg door het bekende plaatsje Dunkirk. Over laatstgenoemde is recent nog een film uitgekomen. Hiernaast zal er ook een nieuw hoofdstuk worden toegevoegd aan de zombiemodus. Genoeg content om van te smullen!

  Call of Duty: WW2 is nu verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One en PC. De War Machine DLC zal vanaf 10 april beschikbaar zijn voor PlayStation 4. Een exacte releasedatum voor Xbox One en PC is nog niet bekend.

  Call of Duty: WW2

  Verkijgbaar vanaf 3 november 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.