Nieuwe Call of Duty wordt aangekondigd op E3

  Call of Duty is de populairste FPS-serie die er ooit gemaakt is. De eerste game dateert uit 2003 en is in verloop van de jaren alweer bij het 15e deel aangekomen. Voor al deze miljoenen fans is er goed nieuws, want een nieuwe Call of Duty wordt op de E3 getoond.

  Sinds de release van Call of Duty: Black Ops 3 is het actieve spelersaantal nog nooit zo hoog geweest. Miljoenen fans zijn met het laatste deel aan de gang, waarbij menig zombiehorde wordt afgehouden. Scott Lowe, communicatie manager bij Activision, heeft aangegeven dat er een hoop interessante content aan de game wordt toegevoegd in 2016, om deze mijlpaal te vieren. In nadere details qua details is Scott Lowe niet getreden, wel heeft hij een aantal opmerkelijke uitspraken gedaan.

  Nieuwe Call of Duty gemaakt door Infinity Ward

  De nieuwe Call of Duty Game zal namelijk, tijdens de E3 in juni, aan de wereld getoond worden. Ditmaal wordt de nieuwe shooter gemaakt door studio Infinity Ward, bekend van de Call of Duty: Modern Warfare-reeks. Ook is bekendgemaakt dat Activision, net als EA, geen stand zal hebben op de E3.

  Call of Duty World League

  Lowe stelt ook dat het grote Call of Duty World League toernooi in de herfst tot een grote conclusie zal komen. Dit zal volgens hem groots gevierd worden met onder andere een community-evenement waarbij meer inzicht wordt gegeven in de wereld van Call of Duty. Een paar weken geleden zijn zowel de nieuwe Awakening DLC als een nieuwe ranked mode aan de game toegevoegd, dat een grote spelerbasis vormen voor de professionele Call of Duty gemeenschap.

  Call of Duty: Black Ops III

  Verkijgbaar vanaf 6 november 2015

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.