Nieuwe Call of Duty Black Ops 3 Zombies Chronicles trailer onthuld

  Er is een nieuwe Call of Duty Black Ops 3 Zombies Chronicles trailer verschenen. In de trailer zijn alle acht maps te zien die bij de DLC zullen zitten.

  De Zombies Chronicles DLC voegt acht geremasterde zombie maps uit vorige Call of Duty games toe aan Call of Duty Black Ops 3. De maps waar het om gaat, zijn: Nacht der Untoten, Verrückt, Shi No Numa, Kino Der Toten, Ascension, Shangri-La, Moon en Origins.

  Daarnaast krijg je nieuwe Whimsical Gobblegums, 20 bonusflesjes Liquid Divinium en een exclusieve Zombies Pack-a-Punch camo voor je wapen. Daarnaast zal de DLC nog een aantal geheimen bevatten, waar je zelf achter moet zien te komen.

  Call of Duty Black Ops 3 Zombies Chronicles trailer

  Zombies Chronicles is de vijfde uitbreiding voor Black Ops 3 en komt op 16 mei als eerste uit voor de PS4. Als je het DLC pakket pre-ordert voor de PS4, krijg je er een dynamisch zombie thema bij. Voor de andere platformen zal Zombies Chronicles een maand later uitkomen.

  Zombies Chronicles gaat €29,99 kosten en zal alleen digitaal te verkrijgen zijn. De uitbreiding is bovendien niet inbegrepen in de Season Pass van Black Ops 3, dus ook Season Pass houders zullen geld moeten neerleggen voor het pakket. Bij de release van de DLC gaat ook een evenement van start, genaamd 8 Days of the Undead. Dit houdt in dat je in de acht dagen na de release dubbel XP kan verdienen en extra beloningen kan verdienen.

  De Zombies Chronicles DLC werd vorige week officieel aangekondigd. Eerder deze week verscheen er al een andere trailer voor de Zombies Chronicles DLC van Black Ops 3.

  Call of Duty: Black Ops III

  Verkijgbaar vanaf 6 november 2015

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.