Nieuwe Call of Duty Black Ops 3 Nuketown map

  De meest favoriete map van Call of Duty is opnieuw in het zonnetje gezet. Er komt namelijk een nieuwe Call of Duty Black Ops 3 Nuketown map. Daarnaast zijn er meer Nuketown gerelateerde extra's toegevoegd.

  Het kleine dorpje dat in eerdere Call of Duty games al als strijdtoneel werd gebruikt, wordt in een nieuw jasje gestoken. Er was eerder al eens een geüpdatete versie gemaakt van het stadje. Voor Black Ops 3 heeft Treyarch nu opnieuw een vernieuwde versie gemaakt. Nuketown speelt zich namelijk af in 2065.

  De map is helemaal in het toekomst geplaatst, met futuristische gebouwen en voertuigen. Daarnaast is speciaal voor Black Ops 3 de map zo ingericht, dat er perfect gebruik gemaakt kan worden van het momentum in het nieuwe spring- en loopsysteem van het spel. Zo is het mogelij

  Nieuwe Call of Duty Black Ops 3 Nuketown map heeft meer extra's

  Met de update voor de nieuwe Call of Duty Black Ops 3 Nuketown map zijn er nog wat andere toevoegingen aan de game gedaan. Allen met betrekking tot de Nuketown map. Zo is er het speciale gepersionaliseerde Nuketown pack. Met daarin Nuketown camo's voor je gun, 3 nieuwe thema's voor je 'red dot' en zijn er speciale Nuketown Calling cards toegevoegd.

  Nuketown is tevens toegevoegd aan de standaard map-rotation. Dit betekent dat iedere Black Ops 3 speler de map zelf in elke multiplayer gamemodus kan spelen. De update is vanaf heden gratis beschikbaar voor alle Call of Duty Black Ops 3 spelers op PlayStation 4, Xbox One en PC.

  Call of Duty: Black Ops III

  Verkijgbaar vanaf 6 november 2015

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.