Nieuwe Call of Duty Black Ops 3 DLC verschijnt morgen voor PS4

  Salvation, het nieuwste Call of Duty Black Ops 3 DLC pakket is vanaf morgen beschikbaar voor de PlayStation 4. Het pakket bestaat uit vier nieuwe multiplayer maps en de conclusie van de Origins Zombies saga. Bekijk de trailer van de multiplayer maps hierboven.

  Treyarchs vierde Call of Duty Black Ops 3 DLC pakket komt morgen uit. In Salvation kun je aan de slag gaan met vier multiplayeromgevingen. Fans van de Origins Zombies modus kunnen hun hart ophalen met het laatste deel in de serie. In Revelations zal het verhaal dat acht jaar geleden begon tot conclusie komen.

  Call of Duty Black Ops 3 DLC - multiplayer maps

  Twee multiplayer maps uit eerdere Call of Duty games zullen met een hernieuwd ontwerp terugkomen in de Salvation DLC. Standoff uit Black Ops 2 keert in Outlaw terug met een western thema en Outskirts uit World at War keert met een high-techthema terug onder de naam Rupture.

  De Call of Duty Black Ops 3 DLC laat ons ook kennismaken met twee splinternieuwe omgevingen. In Citadel ga je aan de slag in een oud en behekst middeleeuws kasteel. De map Micro plaatst spelers in een miniatuuromgeving.

  De Call of Duty Black Ops 3 DLC Salvation is vanaf morgen beschikbaar op PlayStation 4. De DLC is ongeveer een maand later beschikbaar voor Xbox One en PC. Snelle beslissers die vandaag de DLC pre-orderen krijgen een gratis dynamisch thema voor de Playstation 4.

  Call of Duty: Black Ops III

  Verkijgbaar vanaf 6 november 2015

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.