Nieuwe Call of Duty Advanced Warfare wapens aangekondigd

  Ontwikkelaar Sledgehammer heeft een aantal nieuwe Call of Duty Advanced Warfare wapens aangekondigd. De wapens, waaronder een AK47 en M16, worden eind augustus gratis aan de game toegevoegd.

  Vlak voordat de laatste DLC van Call of Duty Advanced Warfare ook naar de PlayStation komt, krijgen spelers nog een aantal nieuwe wapens om in de multiplayer mode te gebruiken.

  De nieuwe Call of Duty Advanced Warfare wapens zijn gratis te downloaden als deel van de Royalty Variants en kunnen in de game worden unlocked door de laatste 'Supply Drops' of 'Advanced Supply Drops' binnen te halen.

  Hieronder zie je de drie nieuwe wapens afgebeeld. Het gaat om de AK47, M16 en de Cel-3 Cauterizer, een shotgun die we kennen van Exo Zombies.

  Nieuwe Call of Duty Advanced Warfare wapens

  Nieuwe Call of Duty Advanced Warfare wapens deel van Royalty Variants

  Zoals gezegd maken de drie nieuwe wapens deel uit van de Royalty Variants, waar veel varianten van wapens in zitten. Zo vindt je op het officiële blog onder andere de MK14, MP11 en de S-12. Al deze nieuwe varianten zijn vanaf 25 augustus gratis beschikbaar in Call of Duty Advanced Warfare.

  Call of Duty Advanced Warfare is nu beschikbaar voor Xbox 360, Xbox One, PlayStation 3, PlayStation 4 en PC.

  Call of Duty: Advanced Warfare

  Verkijgbaar vanaf 4 november 2014

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.