Nieuwe Call of Duty Advanced Warfare gear - Absurd & gruwelijk

  Call of Duty Advanced Warfare gaat absurde nieuwe gear krijgen. Dat maakt Sledgehammer Games vandaag via twitter bekend. De tweet die verstuurd werd, werd vergezeld met drie bizarre screenshots waarop de Call of Duty Advanced Warfare gear te zien zijn!

  Niet één, niet twee, maar liefst vijf nieuwe Call of Duty Advanced Warfare gear komen vandaag naar de Xbox One. De gear worden niet uitgedeeld aan de hand van DLC of andere deals, maar zijn simpelweg te vinden in exclusieve supply drops!

  Nieuwe Call of Duty Advanced Warfare gear

  De gevarieerde gear zijn aanvullingen op bestaande modellen die eerder in maart werden gelanceerd. Deze modellen waren ook beschikbaar doormiddel van Advanced Supply Drops.

  De nieuwe modellen zijn echter nog absurder en gruwelijker dan de vorige modellen en hebben geen enkel voordeel behalve het imponeren van vrouwelijke soldaten. De modellen heten Samurai, Arachnid, Deep Sea Diver, Luchador en Clown.

  Op de foto's is te zien dat de Samurai als legendarische item wordt beschouwt, terwijl de andere items nog geen kwalificatie hebben ontvangen. De Call of Duty Advanced Warfare gear zijn eerst beschikbaar voor Xbox One en worden later beschikbaar gesteld voor PlayStation 4 en PC!

  Opvallend is dat de exclusiviteits deal voor de Xbox One niet wordt voortgezet in Black Ops 3.

  Call of Duty: Advanced Warfare

  Verkijgbaar vanaf 4 november 2014

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.