Nieuwe Borderlands 3 game bevestigd door Gearbox

  Dat er een nieuwe Borderlands 3 game aan zat te komen, was geen verrassing. Maar gisteren maakte Randy Pitchford, CEO van Gearbox Software, het grote nieuws officieel bekend.

  De studio zal eerst de productie van Battleborn en de bijhorende DLC afronden, alvorens te starten aan de nieuwe Borderlands 3 game. Het tweede deel werd nog door 2K games gemaakt. Dat de game er aan zit te komen, is dan ook het enige dat we nu weten. Pitchford grapte zelfs dat de game nog Borderlands 4 genoemd zou kunnen worden.

  De komende Borderlands game zal geschreven worden door Mikey Neumann. Neumann voorzag eerder de stem voor Scooter en zegt al over nieuwe personages nagedacht te hebben. Scooper, de zoon van Scooter, met een super hoge piepstem, zou zijn intrede kunnen maken en moet het grappigst zijn wat de game heeft voortgebracht. Dit is niet officieel bevestigd.

  Easter eggs nieuwe Borderlands 3 game in Battleborn DLC

  Verder werd er tijdens het panel aangekondigd dat er Borderlands 3 Easter eggs in de DLC van Battelborn zullen komen. Er zaten natuurlijk al Easter eggs van de vorige games in Battleborn, maar nu dus ook met betrekking tot de nieuwe game. Als laatste kondigde Gearbox aan dat de karakters van Battleborn beschikbaar worden gemaakt voor Rock Band 4.

  Borderlands 3

  Verkijgbaar vanaf 13 september 2019

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.