Nieuwe Black Ops 4 maps aangekondigd door Treyarch

  Er zijn twee nieuwe Call of Duty Black Ops 4 maps aangekondigd door Treyarch op Twitter. Een van de maps hebben we al eerder gezien in de eerste Call of Duty Black Ops. De andere map zien we nu voor het eerst.

  De afgelopen dagen heeft Treyarch op Twitter verschillende maps bekendgemaakt. Eerder deze week werden Morroco, Summit, Firing Range en Arsenal al naar buiten gebracht. Gisteren werden daar nog twee maps aan toegevoegd: Icebreaker en Jungle.

  Nieuwe Call of Duty Black Ops 4 maps met oude bekende

  De Firing Range en Summit map hebben we al eerder gezien in de originele Black Ops game. Aan dit lijstje wordt nu ook de map Jungle toegevoegd. De naam zegt het natuurlijk al een beetje maar deze map heeft een jungle thema. Tussen de begroeiing sluipen op zoek naar de tegenstanders is op deze map helemaal niet moeilijk.

  De andere nieuwe map heet Icebreaker en lijkt wel het tegenovergestelde van de Jungle map. De Jungle map staat vol met begroeiing, terwijl de Icebreaker map een kille uitstraling heeft. Er ligt een gestrande onderzeeër in de map, waar je je ook klaar kunt maken voor gevechten op korte afstand.

  Black Ops 4 season pas

  Iedere Call of Duty game brengt veel DLC-content met zich mee en zo ook Black Ops 4. In de nieuwste Call of Duty zou er zelf meer content naar buiten worden gebracht dan ooit tevoren. De Black Ops season pass kan al bij launch worden gekocht en bevat veel leuke nieuwe content.

  De Black Ops season pass bevat een nieuwe zombies map, 12 multiplayer maps, 4 nieuwe zombies ervaringen en vier exclusieve Blackout personages. De details zijn verder nog niet bekendgemaakt, maar wel is bekend dat de Black Ops season pass voor 49,99 dollar verkocht gaat worden. Dat staat ongeveer gelijk aan 43,50 euro, maar die prijs kan natuurlijk nog een beetje verschillen.

  Call of Duty Black Ops 4 komt op 12 oktober uit voor de PlayStation 4, Xbox One en PC.

  Call of Duty: Black Ops IIII

  Verkijgbaar vanaf 12 october 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.