Nieuwe Bethesda games komen allemaal naar Steam

  Er komen tegenwoordig steeds meer digitale winkels waarin je games kan kopen. Sommige uitgevers bieden ze alleen aan in hun eigen store. Bethesda heeft nu laten weten dat nieuwe Bethesda games gewoon naar Steam komen. Het bedrijf doet deze aankondiging op Twitter.

  De games komen niet alleen naar Steam, maar ook naar het platform van de uitgever zelf: Bethesda.net. Het is niet bekend waarom het bedrijf ervoor heeft gekozen om de games weer naar het platform van Valve te brengen. Of de games naar de Epic Games Store komen, is ook onduidelijk.

  Welke (nieuwe) Bethesda games komen naar Steam?

  Er komen in totaal 5 games naar het online-platform van Valve. Drie daarvan zijn titels die nog uit moeten komen. De overige twee zijn games die reeds te koop zijn. Het gaat om de onderstaande.

  Nieuwe games

  Uitgekomen games

  Wanneer komen de (nieuwe) Bethesda games uit en naar Steam?

  Bethesda maakt in de aankondiging niet bekend wanneer uitgekomen games Fallout 76 en Wolfenstein Cyberpilot naar Steam komen. De nieuwe games komen gewoon op de dag van release naar het platform. Dit wil zeggen dat Rage 2 op 15 mei 2019 beschikbaar is. Doom Eternal en Wolfenstein Youngblood komen ergens in 2019 naar Steam. Het is nog onduidelijk of de spellen naar het online-platform van Epic (Epic Games Store) komen.

  Wat zijn de (nieuwe) Bethesda games?

  Rage 2 is een shooter in een post-apocalyptische setting, waarin je met verschillende wapens en voertuigen de wereld onveilig maakt. Doom Eternal is het vervolg op de remake van Doom uit 2016. In de game moet je het weer opnemen tegen hordes demonen. In de shooter Wolfenstein: Youngblood speel je als de dochters van B.J. Blazkowicz.

  Fallout 76 is het laatst uitgebrachte deel in de Fallout franchise. In deze game verken je samen met andere spelers het nuclear getroffen West-Virginia. Deze game is nu in de aanbieding bij de Bol Bulk 10-daagse. Wolfenstein: Cyberpilot is een VR-game in het universum van Wolfenstein waarin je in de schoenen van verschillende machines stapt.

  Wolfenstein Cyberpilot

  Verkijgbaar vanaf 26 july 2019

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.