'Nieuwe Bethesda game Starfield op E3 en wordt sci-fi'

  Het gerucht gaat dat er een nieuwe Bethesda game Starfield wordt onthuld op de E3. We zetten de details op een rijtje. Of dit gerucht werkelijkheid wordt zullen we zien op de E3.

  Bethesda gaat op de E3 het nieuwe Fallout 4 VR laten zien, dit is één ding wat zeker is. Eerder gingen al geruchten dat er nieuwe Bethesda games in de maak zijn en ook op de E3 hun opwachting maken. Nu schijnt het dat Bethesda een nieuwe sci-fi open wereld game wil onthullen tijdens de beurs.

  Nieuwe Bethesda game Starfield details

  Volgens dit gerucht dat gestart is door een 4chan gebruiker, zou de nieuwe game de naam Starfield krijgen. Starfield zou zich afspelen in dezelfde wereld als Fallout 4, maar in de verre toekomst. Binnen de game kan je reizen door de ruimte en er is een hub world aanwezig. Sommige werelden zullen geheel random verschijnen.

  Starfield zou al in productie zijn sinds Fallout 3. Het is pas na de release van Fallout 4 dat Bethesda zich echt ging focussen om de game in volle productie te krijgen. Meer details over deze nieuwe game zijn nog niet bekend.

  Alles rondom Starfield is een gerucht, of deze zal uitkomen is nog maar de vraag. We zullen moeten wachten tot Bethesda officieel iets aankondigt tijdens de E3. Bethesda zal een showcase (ofwel persconferentie) houden aanstaande maandag om 04:00 uur in de ochtend Nederlandse tijd, waar de game als de geruchten waar zijn onthuld zal worden. Je kunt de persconferentie live volgen op XGN via onze speciale E3 mini-site.

  Bekijk ook welke verwachtingen wij hebben van Bethesda tijdens de E3.

  Fallout 4

  Verkijgbaar vanaf 10 november 2015

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.