Nieuwe beelden van The Walking Dead seizoen 11 vrijgegeven

News
donderdag, 24 juni 2021 om 15:00
the walking dead seizoen 7 review griezelig gestoord 122945 1f1624533778
AMC heeft nieuwe foto’s vrijgegeven voor het elfde en laatste seizoen van The Walking Dead. Seizoen 11 lijkt een veelbelovend seizoen te worden en brengt zelfs een trein vol met zombies.
Let op: dit artikel bevat spoilers over The Walking Dead!
22 augustus is het zover, dan wordt de start van het laatste seizoen van The Walking Dead in gang gezet. Natuurlijk is dit waarschijnlijk niet het definitieve einde, want AMC heeft nog een spin-off serie lopen en wie weet komen er daar straks wel meer van.
Maar wat we nu zien in de vier nieuwe beelden die AMC heeft vrijgegeven van het nieuwe seizoen, belooft al veel. De beelden zijn hier terug te vinden en laten zien dat er enkele overlevenden nog steeds vastzitten bij Commonwealth, maar ook dat een kleine groep een weg zoekt door de treintunnels. Ook zien we dat er een trein is met een groep walkers en wie weet wat er nog meer te vinden is in de trein.

The Walking Dead seizoen 11 komt sneller dan je verwacht

Op 22 augustus kunnen fans eindelijk klaar gaan zitten voor het startsignaal van The Walking Dead seizoen 11. In nog geen twee maanden komt er uiteindelijk een einde aan het jarenlange avontuur, vol met drama, bloed en zombies. Het laatste seizoen komt daarentegen niet gelijk in zijn geheel.
Het laatste seizoen wordt uitgebracht in drie blokken van acht afleveringen. We mogen dus in totaal 24 afleveringen verwachten. Tot het zover is en je wil nog de hele serie bingewatchen, dan heb je nog wel even de tijd, maar let dus op dat het sneller dichterbij komt dan je denkt. Net zoals een zombie...