Nieuwe beelden onafgemaakte BioShock-film opgedoken

  Vandaag is nieuwe concept art voor de BioShock-film opgedoken. De film, die geannuleerd is, zou worden geregisseerd door Gore Verbinski, onder andere bekend van The Pirates of the Caribbean.

  De concept art die vandaag is vrijgekomen, is gemaakt door Kasra Farahani. Deze concept artiest werkte, behalve het BioShock-film project, ook mee aan films als Spider-Man 3 en Thor.

  Over de Bioshock-film

  Gore Verbinski werd in 2008 aangenomen door Universal Pictures, om een live-action film te produceren die gebaseerd was op de BioShock-serie. Het script zou worden geschreven door John Logan, die onder meer Skyfall en Penny Dreadful op zijn naam heeft staan.

  Verbinski's plan was om de BioShock-film een 18+ film te maken, met een budget van $200 miljoen. Dit bedrag is nog niet eerder voorgekomen voor een 18+ film, en Universal besloot om het budget terug te brengen naar $80 miljoen dollar. Dit zorgde ervoor dat Verbinski zijn rol als regisseur opzegde en slechts aan de film bleef werken als een producer.

  Juan Carlos Fresnadillo, onder andere bekend van 28 Weeks Later, werd daarna als regisseur aangesteld, maar in 2010 trok Ken Levine, de ontwikkelaar van BioShock, de stekker uit het project. Levine dacht niet dat Fresnadillo een goede match was voor BioShock.

  Bekijk hieronder de verschillende ontwerpen voor de BioShock-film, inclusief een Little Sister en haar Big Daddy.

  BioShock

  Verkijgbaar vanaf 24 august 2007

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.