Nieuwe Beauty and The Beast trailer onthuld

  De release van de live-action Beauty and The Beast film is al bijna en om ons nog even warm te houden heeft Disney een nieuwe Beauty and The Beast trailer onthuld. Deze trailer zal tevens de laatste zijn.

  In de nieuwe Beauty and The Beast trailer zien we alle bekende momenten vanuit de films tot leven gewekt worden. Van de musicalnummers tot de roos met de vallende bladeren. Alles wat iconisch is aan Belle en het Beest is terug te vinden in de laatste trailer die Disney uitbrengt.

  Dankzij de nieuwe Beauty and The Beast trailer zien we hoe vol Gaston, gespeeld door Luke Evans, nou helemaal van zichzelf is. Daarbij zien we ook de eerste beelden van het nummer dat hij gaat zingen, toepasselijk genaamd Gaston. Ook zien we het moment waarop Gaston Belle voor het eerst tegenkomt.

  Daarnaast zien we meer van de manier waarop de relatie tussen Belle en het beest groeit. Zoals al eerder gezegd krijgen we meer te zien van de bekende roos waar het hele verhaal omheen gebouwd is. Tot slot zien we de eerste beelden van Emma Watson is de herkenbare gele Belle-jurk. Dus genoeg momenten om van te genieten.

  Nieuwe Beauty and The Beast trailer laat iconische momenten zien

  De hele trailer wordt vergezeld door sfeermuziek, maar tegen het einde krijgen we een kleine verrassing. We horen namelijk de eerste tonen van het duet dat Ariana Grande en John Legend samen hebben opgenomen van het klassieke Belle en het beest nummer, Beauty and The Beast. We kennen natuurlijk al heel wat nummers van de film, maar door het opnieuw uitbrengen en nog extra toevoegen van nummers, zal de live-action Beauty and The Beast zeker een muzikaal feest worden.

  De live-action Beauty and The Beast film draait vanaf 29 maart in Nederlandse bioscopen. Vanaf deze dag kun je dus genieten van alle klassieke momenten in een nieuwe vorm. Ga jij naar Beauty and The Beast? Laat het weten in de comments!

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.