Nieuwe Beauty and The Beast teaser onthuld tijdens de Golden Globes

  De release van Beauty and The Beast komt steeds dichterbij en wij krijgen steeds meer beelden te zien. Tijdens de Golden Globes is er een nieuwe Beauty and The Beast teaser gelanceerd, waarin we Emma Watson kunnen zien schitteren.

  Voor de Golden Globes kondigde Disney via het officiële Twitter account al aan dat er tijdens het gala meer van Beauty and The Beast konden verwachten. Tijdens het gala kregen we meer beelden te zien, dankzij een nieuwe Beauty and The Beast teaser. Veel van de beelden hebben we al eerder gezien, maar de nieuwe beelden voegen weer veel magie toe.

  In de nieuwe Beauty and The Beast teaser kunnen we namelijk Emma Watson zien, die zingend over een weide paradeert. Het betreft trouwens een nieuw nummer dat we nog niet eerder hebben gehoord. Ook krijgen we een beter beeld van Lumière en Cogsworth.

  De stem van Lumière wordt ingesproken door Ewan McGregor, die te zien was als Obi-Wan Kenobi in Star Wars Episode 1, 2 en 3. Lumière zal ook in deze film het bekende nummer Be Our Guest, Kom Er Bij in het Nederlands, zingen. Hiervan krijgen we in de teaser al een klein stukje te zien.

  Nieuwe Beauty and The Beast teaser laat bekende beelden zien

  De Beauty and The Beast film is natuurlijk gebaseerd op de tekenfilm die Disney eerder heeft uitgebracht. Daardoor zien we al enkele bekende scènes voorbij komen, zoals de ontmoeting met Chip. Toch zullen er ook veranderingen zijn, dus kijk niet op als een scène net even anders loopt dan je had verwacht.

  Beauty and The Beast zal vanaf 29 maart draaien in de Nederlandse bioscopen. Voor die tijd zullen we vast nog wel een nieuwe trailer krijgen. Houd dus vooral onze website in de gaten, want binnenkort kan er meer bekend zijn.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.