Nieuwe Battlefield game speelbaar op EA Play 2018

  Electronic Arts heeft aangekondigd dat de volgende Battlefield game speelbaar zal zijn op EA Play 2018, een evenement dat nog net voor E3 wordt gehouden. Het Amerikaanse bedrijf heeft verder geen details bekendgemaakt over de game.

  Het is alweer bijna anderhalf jaar geleden dat Electronic Arts Battlefield 1 uitbracht voor de PlayStation 4, Xbox One en PC. EA maakte eind januari bekend dat er een nieuw deel in de Battlefield serie aan zat te komen. Deze game moet dit jaar nog uit komen en zal dus te spelen zijn op EA Play 2018. Dit evenement wordt van 9 tot en met 11 juni gehouden in Los Angeles. E3 begint een dag later.

  Weinig bekend over nieuwe Battlefield game

  Er is tot nu toe bijna niets bekendgemaakt over het nieuwste deel in de Battlefield serie, ook al wordt de game dit jaar nog uitgebracht volgens EA. Het is bijvoorbeeld nog niet duidelijk welke setting de game zal dragen, nadat de vorige Battlefield zich focuste op de Eerste Wereldoorlog. Deze week werd de Battlefield 1 Apocalypse DLC beschikbaar voor spelers met een Premium Pass.

  Battlefield 1

  Verkijgbaar vanaf 21 october 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.