'Nieuwe Battlefield game komt in 2018 beschikbaar'

  De nieuwe Battlefield game zal naar verwachting in 2018 uitkomen. Dat blijkt uit mededelingen van Andrew Wilson, de CEO van Electronic Arts. Hij deelde mee dat EA momenteel werkt aan een nieuwe in de Battlefield-serie.

  Sommige fans roepen om een nieuwe Bad Company, andere gamers willen graag een remake van Battlefield Vietnam. Wat het ook wordt: er is bijna niemand die het nog weet. Wel is nu bekend dat de volgende grote titel in de Battlefield-reeks in 2018 gelanceerd wordt. Het nieuws kwam naar buiten doordat Wilson het nieuws naar buiten bracht dat meerdere spellen op dit moment worden ontwikkeld op de Frostebite Engine, waar ontwikkelaar DICE bij werd genoemd.

  Nieuwe Battlefield game in 2018?

  Dus ontzettend officieel is het allemaal nog niet, maar als de CEO van EA het zegt, zal er vast een kern van waarheid inzitten. Voor de rest zijn er dus nog geen details bekend, het nieuws is ook nog niet officieel door zowel EA of DICE naar buiten gebracht. De nieuwste DLC van Battlefield 1 staat een stuk eerder voor de deur, namelijk aankomende maand al. Vorige week werd bekend welke wapens gamers kunnen verwachten.

  In totaal komen elf nieuwe wapens uit met de in september uitkomende DLC, zes daarvan zijn al eerder bekendgemaakt. Vandaag is het dus de beurt voor de overige vijf. YouTuber Westie heeft nog niet met de wapens kunnen spelen maar heeft wel een overzicht gemaakt van de wapens op basis van statistieken, deze heeft hij verkregen via de code van het spel.

  De zes bekende wapens zijn: Double Barrel Shotgun, Federov Avtomat rfle, MG14 Parabellum, Mosin Nagant M91 rifle, Nagant Revolver, C93 Carbine Suppressed. De andere vijf wapens zijn de Maxim SMG prototype, General Liu rifle, Perino Model 1908 LMG, Vetterli M1870 rifle en de Obrez.

  Battlefield 1 kwam op 21 oktober 2016 uit voor de PC, Xbox One en PlayStation 4.

  Battlefield 1

  Verkijgbaar vanaf 21 october 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.