Nieuwe Battlefield 5 gameplay uit Grand Operations getoond

  Vlak na de EA Play persconferentie is er ook wat meer Battlefield 5 gameplay opgedoken. Hierin zien we gevechten uit de Grand Operations multiplayer modus.

  Grand Operations is een nieuwe modus in de komende Battlefield. De strijd hierin is opgedeeld in meerdere gedeelten die effect op elkaar hebben. Wint jouw team het eerste gedeelte, dan haal je een voordeel in het volgende. Meer hierover lees je in onze Battlefield 5 preview.

  Battlefield 5 gameplay in multiplayer

  Nu is er ook wat daadwerkelijke gameplay uitgebracht van deze modus. In de bovenstaande video is deze gameplay terug te zien, opgenomen op een krachtige PC. De grafische pracht, waar de serie altijd al om bekend staat, valt gelijk op.

  Op een besneeuwde map nemen de geallieerden het op tegen de nazi's. Dit gaat met flink wat geweld, zoals we van de serie gewend zijn. Meer gameplay kun je ook terugvinden in deze afspeellijst op Youtube.

  Battle Royale

  Battlefield 5 moet nog dit jaar uitkomen. Het spel verschijnt op 19 oktober, maar door een pre order te plaatsen kun je al eerder aan de slag. Nieuw dit jaar is ook de Battle Royale modus die tijdens de EA Play persconferentie werd aangekondigd.

  Battlefield 5

  Verkijgbaar vanaf 20 november 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.