Nieuwe Battlefield 1 Turning Tides DLC details bekend

  In december komt de Battlefield 1 Turning Tides DLC uit en EA heeft vandaag nieuwe informatie over die DLC naar buiten gebracht. Zo weten we nu welke maps en modi er in de DLC verschijnen.

  De Battlefield 1 Turning Tides DLC brengt ons naar vier nieuwe maps. Eén daarvan is de strandbestorming van de Britten op het Gallipoli schiereiland in het Ottomaanse Rijk. Ook brengt de nieuwe DLC ons naar de woestijn van Gallipoli, het kleine Duitse eiland Heligoland en de Brugse haven. Stuk voor stuk historische plaatsen met een grote rol van betekenis in de Eerste Wereldoorlog.

  Ook kent de in december uitkomende DLC zes nieuwe wapens. Dit zijn de M1917 Trench Carbine, Maschinenpistole M1912/P.16, Farquhar-Hill, M1917 MG, Carcano M91 Carbine, en de Type 38 Arisaka.

  Battlefield 1 Turning Tides DLC brengt nieuwe Conquest modus

  De Battlefield 1 Turning Tides DLC brengt, naast de nieuwe wapens en maps, ook een nieuwe operation modus met zich mee. Deze combineert de twee Gallipoli maps en zorgt voor een alles overkoepelende strijd om totale controle. Naast dat krijg de derde DLC van Battlefield 1 ook een nieuwe Conquest modus. Deze verschilt praktisch gezien niet echt van de reguliere Conquest, maar nu begint de verdedigende partij met alle cruciale gebieden onder controle.

  De Battlefield 1 Turning Tides DLC wordt in december verwacht. Mocht DICE, ontwikkelaar van de game, toch meer tijd nodig hebben, dan verschijnt de DLC in januari pas. Vorige week kon je nog lezen dat er een grootschalige update uitkomt in november.

  Battlefield 1

  Verkijgbaar vanaf 21 october 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.