Nieuwe Battlefield 1 modus verschijnt in juni

  Er komt een nieuwe Battlefield 1 modus aan. Ergens in juni moet deze nieuwe modus, genaamd Shock Operations, verschijnen. Een exacte releasedatum volgt later.

  Ondanks dat de ogen al zijn gericht op de nieuwe Battlefield game van 2018, staat de content voor Battlefield 1 absoluut niet stil. Zo verschijnt er regelmatig nieuwe DLC en zal in de aankomende maanden nog meer content verkrijgbaar worden voor Battlefield 1.

  Hiernaast is vanaf vandaag nieuwe map Rupture gratis verkrijgbaar voor alle spelers en zijn er details onthuld over een nieuwe gamemodus, die in juni zal verschijnen.

  Nieuwe Battlefield 1 modus in juni

  Shock Operations zal ergens in juni aan de game worden toegevoegd. In deze modus zijn er veertig spelers die het in twee teams tegen elkaar opnemen op kleinschalige maps. Shock Operations zal speelbaar zijn op de volgende vijf maps: Giant’s Shadow, Lupkow Pass, Prise de Tahure, River Somme en Zeebrugge.

  Deze maps zullen voor iedereen speelbaar zijn wanneer je Shock Operations speelt. Deze vijf maps zijn oorspronkelijk onderdeel van de DLC. Mocht je niet beschikken over de verschillende uitbreidingen dan zullen deze maps buiten de Shock Operations modus om niet speelbaar zijn. Een exacte releasedatum voor de Shock Operations modus is nog niet bekend, maar ergens in juni kunnen spelers hiermee aan de slag!

  Battlefield 1 is nu verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One en PC.

  Battlefield 1

  Verkijgbaar vanaf 21 october 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.