Nieuwe Battlefield 1 easter egg is het huis van de film Up

  Battefield staat bekend om haar leuke- en goed verstopte geheimen. De meest recente Battlefield 1 easter egg is gebaseerd op de Disney Pixar film Up en creëert een mooi uitzicht.

  Jackfrags

  In de recente Battlefield 1 DLC ‘They Shall Not Pass’ zitten een aantal easter eggs verstopt. Waaronder de manier om een vliegend huis op te roepen boven het strijdveld, dit is een verwijzing naar de animatie film Up.

  Zoals bij andere Battlefield easter eggs moet je een heel proces doorlopen om de easter egg te triggeren. Dit proces start je door te spelen op de map Verdun Heights, spelers moeten drie verstopte wijnflessen vinden en ze allemaal kapot schieten. Daarna moet je op de map naar drie weerhanen, die de windrichting aangeven, zoeken en ze ook neerschieten.

  Battlefield 1 easter egg uit de film Up

  Nadat je alles kapot hebt geschoten zal er een klein vliegend huis verschijnen net boven het strijdveld. Dit huis wordt gedragen door drie ballonnen die gekleurd zijn naar de Franse nationale vlag.

  Het is een mooie verwijzing naar een van de beste films van Disney Pixar. Daarnaast kun je de Battlefield 1 easter egg ook gebruiken om je tegenstanders af te leiden in de multiplayer. Zo kun je op een goede manier je vijanden aanvallen met een verrassingsaanval.

  Battlefield 1

  Verkijgbaar vanaf 21 october 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.