Nieuwe Batman v Superman Dawn of Justice screenshots

  De site Empire Magazine heeft nieuwe Batman v Superman Dawn of Justice screenshots weten te bemachtigen. Op de screenshots van de film geregisseerd door Zack Snyder zien we de personages Superman, Batman en Lex Luthor.

  Tijdens de San Diego Comic-Con werden we al getrakteerd op een spectaculaire trailer van Batman v Superman Dawn of Justice. In de trailer was te zien hoe het de helden vergaat na hun heldendaden en hoe de schurk Lex Luthor zijn entree maakt. Ook actrice Gal Gadot is te zien als Wonder Woman.

  Batman v Superman Dawn of Justice screenshot

  Batman v Superman Dawn of Justice screenshots

  De eerste Batman v Superman Dawn of Justice screenshot is van Superman, gespeeld door Henry Cavill die zo te zien niet blij is en volgens Empire Magazine in Wayne Manor staat. Wat hij daar doet en van plan is, is nog onzeker. Zijn kostuum is goed te zien op de screenshot.

  Batman v Superman Dawn of Justice screenshot

  De tweede Batman v Superman Dawn of Justice screenshot is van Batman, gespeeld door Ben Affleck. De held Batman is te zien in een donkere nacht met een ijzersterk en groter Batsuit om het op te kunnen nemen tegen Superman (denk aan de Hulkbuster armour van Iron Man). Batman staat naast de welbekende lamp die het Bat Signaal verstuurt.

  Batman v Superman Dawn of Justice screenshot

  Op de laatste Batman v Superman Dawn of Justice screenshot is Lex Luther te zien, de CEO van LexCorp en tevens de grootste vijand van Superman in de stripboeken. Lex Luther wordt gespeeld door Jesse Eisenberg en heeft op de screenshot een hippe, vrolijke uitstraling. Verwacht wordt dat hij later in de film zijn haar verliest en een donker karakter gaat worden in de film.

  De film Batman v Superman Dawn of Justice staat gepland voor 24 maart 2016. Naast de foto's van Batman v Superman zijn er ook screenshots van Deadpool uitgebracht!

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.