Nieuwe Batman film flink in de problemen

  Het gaat niet goed met 'The Batman', de nieuwe Batman film die eraan komt. Het script wordt omgegooid en de release is naar achter geschoven. Dit nieuws volgt nadat eerder bekend werd dat Ben Affleck de film niet meer zal regisseren.

  Het gaat moeizaam met de nieuwe Batman film. Er wordt gefluisterd dat de film een compleet nieuwe start gaat maken. Met het wegvallen van Ben Affleck als regisseur is de studio opzoek naar een nieuw persoon voor die rol. Matt Reeves, van de Planet of the Apes films, lijkt favoriet te zijn als plaatsvervanger.

  Met een nieuwe regisseur zal het script ook niet intact blijven. Het is niet bekend hoeveel van het script veranderd zal worden, maar de geruchten hebben het over 'heel veel' of zelfs een compleet nieuw script. Het gaat wel even duren voordat The Batman zal verschijnen op deze manier. De releasedatum is dan ook alvast doorgeschoven van 2018 naar 2019. Eigenlijk zouden de filmopnames binnenkort al beginnen, maar dat zal niet meer gebeuren.

  Nieuwe Batman film met Ben Affleck

  Ben Affleck, die de rol van Batman zal vertonen, trekt zich steeds verder terug van het project. In eerste instantie zou hij de nieuwe Batman film zelf regisseren, schrijven, produceren en de hoofdrol voorzien. Nu blijft alleen die laatste nog over. Affleck laat weten wel nog achter het project te staan.

  Het lot van Joe Manganiello is door alle wijzigingen onzeker. Manganiello was eerder gecast om de rol van Deathstroke te vertolken. Deathstroke, of alterego Slade Wilson, zou in het oude script de hoofdschurk zijn die het tegen Batman op zou nemen.

  Er zijn inmiddels al drie films waar Ben Affleck inspeelt als Batman. Batman v Superman en Suicide Squad zijn al uit en vielen algemeen niet zo in de smaak. Het opkomende Justice League, dat 16 november moet verschijnen, zal nieuwe hoop moeten brengen voor het DC universum.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.