Nieuwe Batman film bevestigd door Warner Bros CEO

  Er wordt al meer dan een jaar gespeculeerd over een nieuwe Batman film met de superheld, gespeeld door Ben Affleck, alleen in de hoofdrol. Nooit werd enig bericht bevestigd, tot gister de CEO van Warner Bros met nieuws kwam.

  Tijdens de presentatie van Warner Bros tijdens het CinemaCon, kondigde CEO Kevin Tsujihara aan dat er daadwerkelijk een film gaat komen met de zwarte superheld in de hoofdrol. Nu het lijkt, zal Ben Affleck niet alleen de rol op zich gaan nemen, maar heeft hij ook de touwtjes in handen als regisseur. Hoewel het er alle schijn van heeft, is dit nog niet officieel bevestigd.

  Nieuwe Batman film met of zonder andere superhelden?

  Batman is de superheld die al een aantal decennia de bioscopen domineert. Ondanks dat hij pas vier keer onderdeel is geweest - of zal zijn - van het DC universum. Twee keer in Justice League, Suicide Squad en Batman v Superman: Dawn of Justice. Er is nog niet bekend of de film zich af zal spelen voordat Batman in aanraking kwam met andere superhelden uit het DC universum als Superman en Wonder Woman of juist erna.

  Een releasedatum voor de nieuwe Batman film is nog niet bekend, maar Warner Bros heeft wel al twee data vastgelegd voor "DC films". Het gaat om 5 oktober 2018 en 1 november 2019. De verwachting is dan ook dat één van de twee plaatsen opgevuld zal worden door de nieuwe Batman film. Het zal dus nog even duren maar, na alle positieve reacties op Batman v Superman, zal het ongetwijfeld een kaskraker worden.

  Batman: Arkham Asylum Game of the Year Edition

  Verkijgbaar vanaf 2 april 2010

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.