Nieuwe Avengers Infinity War details onthuld

  Er zijn nieuwe Avengers Infinity War details bekendgemaakt. De details hebben te maken met de toevoeging van de Guardians of the Galaxy en het proberen tegen te houden van spoilers.

  Avengers Infinity War moet eind april op het witte doek verschijnen. De film zal geregisseerd worden door de Russo broers, die eerder verantwoordelijk waren voor Captain America: The Winter Soldier (2014) en Captain America: Civil War (2016). Infinity War moet bijna alle Marvel personages samen brengen, waaronder de Avengers, Black Panther, Doctor Strange, Spider-Man en de Guardians of the Galaxy.

  Nieuwe Avengers Infinity War details

  Nu zijn er nieuwe details aan het licht gekomen wat betreft de Guardians of the Galaxy. Zo zou James Gunn, de regisseur van beide Guardians films, hebben geholpen met het schrijven van dialogen in Avengers Infinity War. Specifiek de dialogen voor de personages uit zijn Guardians of the Galaxy films. Dit zodat de essentie van de personages gelijk blijft aan wat James Gunn met zijn films heeft opgebouwd.

  Hiernaast zijn er details vrijgekomen over eventuele spoilers. De Russo broers hebben een bericht gedeeld op social media wat betreft spoilers en de geheimhouding van de aankomende film:

  Ze vragen beleefd of fans geen spoilers van de film willen delen voor andere mensen. In deze brief staat ook dat maar een handvol mensen daadwerkelijk het hele verhaal van Infinity War weten. Veel van de film wordt dus geheim gehouden!

  Avengers Infinity War is vanaf 26 april te zien in de Nederlandse bioscopen.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.