Nieuwe Avengers Endgame trailer toont nieuwe beelden en een spoiler!

  Er is een nieuwe Avengers Endgame trailer uitgebracht door Marvel en Disney. De nieuwe trailer toont nieuwe beelden van de overgebleven helden en van kersverse held Captain Marvel. De trailer bevat ook een vrij grote spoiler voor de vierde Avengers-film.

  Als je geen informatie meer wil weten over de nieuwe Avengers Endgame trailer, kan je de trailer beter niet bekijken. De trailer bevat namelijk een grote spoiler voor de film die te maken heeft met het verhaal. Welke spoiler dat is, lees je onder de desbetreffende kop hieronder. Voor nu beschrijven we de trailer nog even vaag, zodat geen verrassingen voor je worden verklapt.

  De twee en een halve minuten-durende trailer wisselt oude beelden uit eerdere MCU-films af met nieuwe beelden van de aankomende film. Zo zien we meer van Ant-Man, Hawkeye en de resterende Avengers uit Infinity War. Ook komt Captain Marvel opdagen in de trailer, maar dat werd natuurlijk al duidelijk door de post-credit scene van Infinity War. Daarnaast maakt Captain Marvel, waarvan je de review kunt lezen, ook in haar eigen film al duidelijk dat ze voor de Avengers klaar zal staan.

  De trailer laat ook meerdere nieuwe kapsels zien van onder andere Hawkeye en Black Widow. Zo heeft Hawkeye nu een grote hanenkam, terwijl Black Widow haar witte lokken inruilt voor een rood tintje. Uit de trailer blijkt dat je van Black Widow in ieder geval beide haarstijlen kan verwachten, aangezien deze elkaar meerdere keren afwisselen. Als laatste zien we nieuwe pakken voor de Avengers die de welbekende vingerknip van Thanos in de vierde Avengers-film ongedaan proberen te maken.

  Avengers Endgame poster - Marvel Studios

  Hierboven kun je ook de nieuwe poster van Avengers Endgame aanschouwen. Deze is samen met de trailer uitgebracht door Disney en heeft meerdere overeenkomsten met de poster van voorganger Infinity War. De film verschijnt op 24 april in de bioscopen.

  Nieuwe Avengers Endgame trailer bevat grote spoiler

  De grote spoiler in de nieuwe Avengers Endgame trailer heeft te maken met één van de verhaallijnen. In een slow-motion scène zien we Iron Man en Nebula zij aan zij met de andere Avengers op aarde rondlopen. De trailers van de nieuwe film hebben tot nu toe alleen maar beelden getoond van Iron Man en Nebula gestrand in de ruimte zonder enige hoop om terug te keren naar de aarde.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.