Nieuwe Avengers Endgame trailer geeft eerste blik op terugkeer Thanos

  Het gaat niet lang meer duren voordat we eindelijk Avengers Endgame te zien krijgen! Om de hype nog groter te maken heeft Marvel een nieuwe Avengers Endgame trailer online gepubliceerd die de Avengers laat samenkomen voor het ultieme eindgevecht met Thanos.

  De trailer toont veel nieuwe beelden, maar zoals we van Marvel gewend zijn vertellen deze beelden nog vrij weinig over het plot. In ieder geval is er genoeg nieuws te zien om weer lekker te beginnen met speculeren en analyseren.

  Wat is er allemaal in de nieuwe Avengers Endgame trailer te zien?

  Het grote thema van de nieuwe trailer is hoop. Hoop voor het verslaan van Thanos om hem te laten boeten voor alle verschrikkelijke dingen die hij gedaan heeft. We zien dan ook vooral veel beelden van de Avengers die zich mentaal klaar maken voor de strijd.

  Een belangrijk moment in de nieuwe Avengers Endgame trailer is een gesprek tussen Tony Stark en Captain America. Nadat we in Captain America: Civil War hebben gezien hoe het vertrouwen tussen de twee helden verbroken werd, was er voor enige tijd een rivaliteit in hun vriendschap. Nu lijkt het gelukkig weer goed te zijn en worden de handen ineengeslagen. Maar goed ook, want een gebroken team is nou niet bepaald handig als alles op het spel staat.

  Thanos in Endgamer teaser

  Wat is het hoogtepunt uit de trailer?

  Het absolute hoogtepunt van de nieuwe Avengers Endgame trailer is de langverwachte eerste blik op Thanos in Avengers Endgame. We zien Thanos in zijn armor de Avengers opwachten op een planeet die er verwoest uitziet. Opvallend is dat hij ook een nieuw zwaard lijkt te hebben. Is de Infinity Gauntlet beschadigd of is hij toch niet krachtig genoeg? De handschoen leek aan het einde van Infinity War niet helemaal meer in perfecte staat te zijn dus het is allebei mogelijk.

  Logo van Avengers Endgame

  Wanneer komt Avengers Endgame uit?

  Avengers Endgame komt uit op 24 april dus we hoeven nog maar een paar weken te wachten. Al wil je je voorbereiden op de release is het een goed plan om ons artikel over de 5 beste marvel films om te kijken voor Endgame te lezen. Ben je nieuwsgierig over wat er gaat gebeuren in Endgame? Hier onze lijst met de Top 7 beste Avengers Endgame story voorspellingen.

  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.