Nieuwe Attack on Titan trailer onthuld op YouTube

  Een nieuwe Attack on Titan trailer is onthuld. Deze game is gebaseerd op de gelijknamige anime en staat op de planning voor dit jaar. Komende maand komt de game alvast uit in Japan.

  In Attack on Titan (Shingeki no Kyojin) wordt de wereld bedreigd door titanen. De titanen zijn enorme wezens die het grootste deel van de mensheid heeft uitgeroeid. Alle mensen die nog over zijn leven nu in een soort kasteel dat bestaat uit drie soorten muren die torenhoog zijn. De soldaten zijn de enigen die tegen de titanen kunnen vechten en hen kunnen verslaan.

  Er zijn verschillende takken van soldaten en allemaal hebben ze een andere taak. Het Survey Corps is het meest bekend en zij zijn dan ook de voornaamsten die het tegen de titanen opnemen. Hoofdpersoon Eren Yeagar zit zelf ook bij het Survey Corps.

  Attack on Titan trailer - vol actie en bloed

  In de trailer zie je vollop actie en bloed. Gelukkig is er ook ruimte om rond te lopen en dingen aan mensen te vragen. Voor fans van de anime is deze game zeker een leuke en aangename verrassing. Speel 'm op de PS4, PS3 of PS Vita!

  Attack on Titan

  Verkijgbaar vanaf 26 august 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.