Nieuwe Assassin's Creed Origins DLC trailer onthuld

  Er is een nieuwe Assassin's Creed Origins DLC trailer onthuld. Deze trailer werpt een blik op de nieuwe DLC, genaamd Curse of the Pharaohs. Bekijk de trailer bovenaan de pagina.

  Assassin's Creed Origins blijft uitbreiden als het gaat om content. Zo zal er een new game plus modus naar de game komen en is recent de Discovery Tour gelanceerd. Na het succes van de eerste grote Assassin's Creed DLC, The Hidden Ones, zal nu de tweede uitbreiding naar de game komen. Vanaf 13 maart kunnen spelers aan de slag kunnen met de Curse of the Pharaohs.

  Assassin's Creed Origins DLC trailer bevat nieuwe content

  In de trailer werpen we een blik op de nieuwe locaties en uitdagingen die Bayek te wachten staat. Zo zien we de assassin vechten met een gigantische schorpioen en worden er ook klappen uitgedeeld tegen een Pharaoh zelf. In de uitbreiding moeten spelers criminelen achterna die objecten hebben gestolen uit de tombes van bekende Pharaohs. Het stelen van deze objecten zou hebben gezorgd dat Pharaohs weer uit hun tombes zijn opgestaan om mensen te vermoorden.

  De Assassin's Creed Origins Curse of the Pharaohs DLC is vanaf 13 maart verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One en PC. Deze DLC zal gratis beschikbaar zijn voor spelers in het bezit van een Season Pass. Hiernaast is de DLC ook los aan te schaffen voor 19,99 euro.

  Assassin's Creed Origins

  Verkijgbaar vanaf 27 october 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.