Nieuwe Assassin's Creed Odyssey trailer viert lancering

  Door middel van een nieuwe Assassin’s Creed Odyssey trailer wordt de lancering van de game gevierd. De Assassin’s Creed Odyssey trailer is uitgebracht op het YouTube-kanaal van Ubisoft Nederland. De game is vanaf vandaag verkrijgbaar.

  Assassin’s Creed Odyssey is eindelijk uit. Na lang wachten en veel prachtige trailers kunnen we eindelijk de nieuwste Assassin’s Creed spelen. De Assassin’s Creed launch trailer bevat de review cijfers van verschillende website, waaronder XGN.nl. Daarnaast zien we enkele prachtige cinematische beelden.

  Nieuwe Assassin’s Creed Odyssey trailer met XGN.nl

  Wij gaven Assassin’s Creed Odyssey een 9.2 en we omschreven het als ‘een goddelijke game’. Je kan enorm veel doen en alle keuzes die je maakt hebben gevolgen, wat het verhaal een stuk persoonlijker maakt. Onze volledige Assassin’s Creed Odyssey review is op onze website te lezen.

  In de trailer zien we iemand met een paard over het strand rijden met daarbij een verbluffende lichtinval. Daarnaast zien we gevechten te paard en gevechten op zee. Alexios krijgt veel aandacht in de nieuwe trailer, maar ook Kassandra komt naar voren, immers kun je deze keer kiezen tussen twee verschillende hoofdpersonages. De gevechten zien er enorm episch uit. Daarbij komen natuurlijk de verbazingwekkende graphics van de nieuwe Assassin’s Creed.

  Assassin’s Creed is nu beschikbaar voor de PlayStation 4, Xbox One en PC.

  Assassin's Creed Odyssey

  Verkijgbaar vanaf 5 october 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.