Nieuwe Apple iPhone minder geproduceerd door slechte verkoop

  De iPhone van Apple zal aankomende tijd minder worden geproduceerd, verwacht dus geen nieuwe aankomende tijd. Dit doordat Apple verwacht dat de verkoop zal gaan dalen van haar producten. Van januari tot en met maart zal Apple ongeveer tien procent minder iPhones maken. Dit is een paar miljoen.

  Apple verwacht een slecht komend kwartaal. Eind december is het afgelopen kwartaal afgesloten waarbij de verkoop van de iPhone van Apple slechter is gegaan dan verwacht. Dit heeft ervoor gezorgd dat Apple een beslissing heeft gemaakt om het volgende kwartaal minder nieuwe iPhones te produceren dan gepland.

  Er zullen in totaal ongeveer tien procent minder iPhones gaan worden gemaakt tussen januari en maart. Dit percentage staat gelijk aan een aantal tussen de drie en zeven miljoen smartphones. In totaal zullen er ongeveer veertig miljoen stuks van de iPhone worden geproduceerd. Over welke iPhone(s) het gaat is niet duidelijk.

  Minder mensen willen een nieuwe iPhone van Apple

  Tegenwoordig blijkt het zo te zijn dat mensen minder snel een iPhone kopen. Waardoor dit komt is niet helemaal duidelijk, maar er zijn wel een aantal reden waarom dit zo zou kunnen zijn. Het verkopen van de Apple iPhone kan bijvoorbeeld afgenomen zijn doordat Apple eind afgelopen jaar twee nieuwe telefoons heeft uitgebracht. In september kwam als eerste de iPhone XS en de iPhone XR volgde al snel.

  Doordat de nieuwe telefoons tegelijk verkocht zijn met andere Apple-producten is het mogelijk dat de verkoop is gedaald. Het kan zo zijn dat mensen de nieuwste iPhones een beetje hebben gemist. Dit is een vermoeden en geen officiële reden, dus of het zo is is nog maar de vraag.

  Verder wordt er ook gedacht dat het grootste verkoopprobleem voorkomt in China. Dit omdat de vraag naar iPhones daar sterk is gedaald. Dit land is daardoor waarschijnlijk het grootste probleem in het verkopen van de smartphone en de reden dat Apple weer wordt teleurgesteld door de verkoopaantallen.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.