Nieuwe Apple App Store onthuld

  De nieuwe Apple App Store is onthuld. Deze vernieuwde App Store moet het nog eenvoudiger maken om nieuwe games en apps te ontdekken. We hebben alle details over de nieuwe App Store op een rijtje gezet.

  De nieuw vormgegeven App Store bevat nu originele artikelen onder het tabblad Vandaag. Daar vind je nieuws over apps en games, maar ook uitgebreide artikelen met tips en achtergrondinformatie. Dit moet het mogelijk maken om meer leuke apps te vinden.

  Sinds de introductie van de App Store in 2008 zijn er ruim 180 miljard apps gedownload. We zetten alle nieuwe functies van de App Store op een rijtje.

  Nieuwe Apple App Store details

  • Het begint met het nieuwe tabblad: Vandaag. Hier vindt je elke dag nieuws over games, apps en de gehele app cultuur. Op het Vandaag tabblad kan je interviews lezen en video's bekijken. Verder vind je op het Vandaag tabblad exclusieve premières, nieuwe releases en een nieuwe kijk op vaste favorieten. Als laatst kun je hier ook terecht voor tips, om het meest uit je apps te gebruiken.
  • Games vormt de populairste categorie binnen de App Store. Met de vernieuwde App Store is er nu een eigen tabblad helemaal aan de games gewijd. Het tabblad bevat onder andere updates en video's.
  • Apps hebben ook een eigen pagina gekregen. Hier kunnen gebruikers bijhouden wat ze gebruiken en welke apps er worden aanbevolen.
  • Updates en Zoek: op de updates pagina vinden gebruikers wat er allemaal is toegevoegd in de nieuwste updates van hun favoriete apps. Het zoek tabblad is uitgebreid. Je kunt zoeken op naam, categorie, onderwerp of ontwikkelaar.
  • Productpagina’s van apps: de App Store bevat als startpagina van elke app de productpagina. Apple heeft dit element ontworpen zodat ontwikkelaars hun apps duidelijker onder de aandacht kunnen brengen. Ontwikkelaars kunnen maximaal drie video’s en vijf schermafbeeldingen van hun apps toevoegen. Video's kunnen worden vertaald. Op deze manier kan elke gebruiker in elk land deze video bekijken in een taal naar keuze.

  De vernieuwde App Store maakt deel uit van iOS 11. iOS 11 is dit najaar verkrijgbaar als gratis software-update voor iPhone 5s en nieuwere versies. iOS 11 zal tevens ook beschikbaar zijn voor alle iPad Air- en iPad Pro-modellen, iPad van de 5e generatie, iPad mini 2 en nieuwere versies en iPod touch van de 6e generatie.

  Eerder vandaag werd de nieuwe iMac Pro al aangekondigd. Ook onthulde Apple haar eigen slimme speaker.

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.