Nieuwe Animal Crossing Nintendo 3DS bundels aangekondigd

  Met de komst van een nieuwe Animal Crossing: Happy Home Designer heeft Nintendo een aantal nieuwe Animal Crossing Nintendo 3DS bundels aangekondigd. De bundels (en het spel) zijn vanaf 2 oktober beschikbaar.

  Na de zomer komt Nintendo met de game Animal Crossing: Happy Home Designer voor de Nintendo 3DS. In het spel kunnen gamers zowel het interieur als het exterieur van huizen inrichten van verschillende personages in de Animal Crossing wereld.

  Verschilende Animal Crossing Nintendo 3DS bundels vanaf oktober

  Net als bij andere Animal Crossing games zullen er ook verschillende amiibo-kaarten beschikbaar zijn voor het spel, waarmee spelers onder andere huizen kunnen bouwen voor personages in het spel. De kaarten zullen ook apart worden verkocht in setjes van drie, waarbij Nintendo hoopt dat de kaarten flink geruild zullen worden onderling.

  Voor de release op 2 oktober komt Nintendo met de volgende Animal Crossing Nintendo 3DS bundels:

  • New Nintendo 3DS Animal Crossing: Happy Home Designer Pack: een witte 3DS met een digitale versie van Animal Crossing: Happy Home Designer, een unieke set covers en een speciale amiibo-kaart.
  • New Nintendo 3DS XL Animal Crossing: Happy Home Designer Edition: een witte 3DS XL met uniek cover-ontwerp in het thema van het spel en een digitaal exemplaar van Animal Crossing: Happy Home Designer. Ook deze versie krijgt een unieke amiibo-kaart.

  Ook een bundel voor oudere Nintendo 3DS bezitters

  Voor mensen die een oudere versie van de Nintendo 3DS hebben zonder NFC reader voor de amiibo-kaarten heeft Nintendo ook een speciale bundel:

  • Animal Crossing: Happy Home Designer + NFC Reader/Writer Pack: deze bundel bestaat uit een fysieke versie van het spel, inclusief een NFC reader om de amiibo-kaarten mee te gebruiken.

  Ook zijn er vanaf 2 oktober nieuwe Nintendo 3DS covers beschikbaar en zijn de amiibo-kaarten los te koop.

  Animal Crossing: Happy Home Designer

  Verkijgbaar vanaf 2 october 2015

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.