Nieuwe Aladdin trailer geeft een feestelijke sfeer en releasedatum

  De nieuwe Aladdin trailer van de live-action film van Aladdin maakt de releasedatum bekend. Door middel van een trailer met een feestelijke sfeer is nu bekend dat de film uit zal komen op 22 mei 2019. Fans reageren enthousiast op de trailer, omdat de film er volgens hen voor het eerst uitziet als een degelijke film.

  De trailer begint met een scène waarin Aladdin, gespeeld door Mena Massoud, aan het vluchten is voor de politie in de stad. Dankzij zijn fantastische vaardigheden als het op klimmen aankomt, weet de politie hem niet bij te houden. Daarna wordt getoond hoe Aladdin de magische lamp zal gaan stelen, in de grot waar Jafar hem naar toe leidt.

  Het is een feest in de nieuwe Aladdin trailer

  Dit wordt vervolgd met een feestelijke scène waarin de Genie zichzelf introduceert. Het ziet ernaar uit dat de vrolijke blauwe geest opnieuw veel humor in de film zal brengen, ook nu hij wordt gespeeld door Will Smith. Daarnaast lijkt het er aan de hand van de trailer op dat de film veel aanstekelijke dansmuziek zal worden gedraaid.

  Toch draait de nieuwe Aladdin niet alleen om de lol, want dat blijkt uit het laatste gedeelte uit de trailer. Dit is namelijk het moment waarin A Whole New World wordt afgespeeld en wordt gezongen door Jasmine (gespeeld door Naomi Scott). Daarnaast is er in de trailer te zien dat de live-action film veel spannende momenten zal bevatten voor Aladdin.

  Enthousiaste reacties

  Fans reageren vele malen enthousiaster op de nieuwste trailer dan op vorige trailer van Aladdin. Het ziet ernaar uit dat Disney door deze nieuwe trailer toch nog meer punten heeft gescoord bij het aankomende publiek. Eén van de weinige negatieve opmerkingen die de trailer tot nu toe heeft gekregen is dat Jafar er minder intimiderend uitziet dan in de originele film.

  De trailer is geplaatst op de YouTube, Facebook, Instagram en Twitter-pagina van Disney. Daarnaast is er op Instagram ook nog een nieuwe poster van de aankomende film onthuld. Gek genoeg is de trailer van de film ook op de officiële Facebookpagina van Pirates of the Carribean geplaatst. Of dit een foutje is, is momenteel nog onduidelijk.

  Aladdin zal vanaf 22 mei 2019 draaien in de Nederlandse bioscopen. Benieuwd naar welke live-action films van Disney er nog meer onderweg zijn? Dit kun je lezen in ons artikel over Disney live-action remakes waar we al tijden naar uitkijken.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.