'Nieuwe AirPods komen in 2018 uit'

  In 2018 kunnen we naar alle waarschijnlijkheid nieuwe AirPods verwachten. Dat zegt Ming-Chi Kuo, één van de meest betrouwbare analisten op het gebied van Apple geruchten.

  Apple

  Hij stelt dat de tweede generatie AirPods in de tweede helft van 2018 moeten verschijnen. Deze zou kleine verbeteringen hebben ondergaan aan verschillende onderdelen. Dat zullen geen wereldschokkende veranderingen zijn, waardoor de nieuwe AirPod oortjes slechts een kleine update gaan zijn.

  Alhoewel we bijna een jaar moeten wachten op de tweede generatie AirPods, komt er volgens Kuo begin volgend jaar wel een nieuw oplaaddoosje uit. Deze maakt het mogelijk om een AirPod tegelijk met een iPhone of Apple Watch op te laden op een AirPower mat.

  Nieuwe AirPods opvolger van lastig verkrijgbare AirPods

  Eind volgend jaar krijgt de tweede generatie AirPod oordoppen naar alle waarschijnlijk dus haar vuurdoop. Het is dan te hopen dat die beter te verkrijgen zijn dan de AirPods van nu, die net iets meer dan een jaar geleden verschenen in Nederland. Zo is de bezorgtijd bij veel winkels omhoog geschroefd, al geldt dat niet voor elke webwinkel. De Media Markt heeft ze bijvoorbeeld wel op voorraad.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.