Nieuwe Adventure Time game trailer onthuld

  De nieuwe Adventure Time trailer voor de game Adventure Time: Pirates of the Enchiridion is onthuld door ontwikkelaar Outright games. De Adventure time game trailer, die je boven dit artikel kunt bekijken, laat kort wat van het verhaal zien, en ook iets van de open world gameplay.

  De nieuwe Adventure Time game trailer is gisteren door Outright games onthuld op Twitter. De game is gebaseerd op de populaire Cartoon Network tekenfilm Adventure Time.

  In de trailer is te zien hoe Finn en Jake opeens wakker worden op een boot op zee en zich afvragen hoe ze daar zijn gekomen. Ook is de Ice King te zien, die klaagt over zijn kroon die gestolen is terwijl het Ice Kingdom om hem heen smelt. Verder maken ook de personages BMO en Marceline hun opwachting.

  Adventure Time game trailer laat gameplay zien

  Adventure Time: Pirates of the Enchiridion wordt een open world adventure game voor de PC, Xbox One, PlayStation 4 en de Nintendo Switch en is vanaf 20 juli verkrijgbaar.

  In de game trailer is te zien hoe Jake en Finn en hun vrienden het opnemen tegen piraten en kanonnen afvuren van hun boot. Volgens de developer Outright Games bevat Adventure Time: Pirates of the Enchiridion personaged die ge-upgrade kunnen worden, tactische gevechten en een onontdekte open wereld. Jake en Finn moeten uitvinden waarom het land van Ooo onder water staat en verdenken de piraten ervan er iets mee te maken te hebben.

  Tweede adventure time game

  Dit is de tweede Adventure Time game die uitkomt. Eerder kwam al Adventure Time: Explore the Dungeon Because I DON'T KNOW uit. Het is te hopen dat de nieuwe game iets beter te spelen is dan de eerdere game die vijf jaar geleden uitkwam voor de PC, Wii U, PS3, Xbox 360, 3DS en veel in de herhaling viel, aldus Eke Bosman in zijn review.

  Adventure Time: Pirates of the Enchiridion

  Verkijgbaar vanaf 20 july 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.